Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

RVN Taxi Zwart Den Helder

Rolstoelvervoer

Ook voor rolstoelvervoer bent u bij RVN Taxi Zwart aan het juiste adres.


RVN Taxi Zwart beschikt over personenbussen die speciaal zijn omgebouwd voor het vervoer van rolstoelgebruikers.

Uiteraard zijn de chauffeurs opgeleid. De rolstoelbussen van RVN Taxi Zwart zijn voorzien van Tribus of Flex-i-Trans bevestigingssystemen. 

Deze flexibele systemen maken het mogelijk om enerzijds het merendeel van de verschillende rolstoelen te vervoeren en anderszins in een handomdraai te wisselen van 8-persoonsbus naar rolstoelbus. De rolstoelbussen zijn ingericht voor het gelijktijdig vervoer van maximaal 2 of 4 rolstoelinzittenden.

Voor alle rolstoelen geldt dat het uiteindelijk aan de chauffeur is om te beoordelen of deze deugdelijk kan worden vastgezet. Voor veel elektrische rolstoelen geldt dat deze zijn voorzien van ogen speciaal voor het bevestigen van haken voor tijdens het vervoer.

Voor het vervoer van scootmobielen geldt afwijkende regelgeving. Volgens de Code VVR vallen deze, als gevolg van de zwakke frameopbouw, in de categorie 'Niet veilig vervoerbaar'. U kunt uw scootmobiel alleen als bagage meenemen.

Dit betekent dat u als gebruiker niet in de scootmobiel kunt blijven zitten, maar gebruik dient te maken van een gewone zitplaats.

Gelieve bij uw reservering duidelijk aan te geven dat uw een scootmobiel wenst mee te nemen.